Veelgestelde vragen (FAQ)

Online verkoop

Waar bezorgt u?

Wij leveren in het vasteland van Frankrijk (behalve Dom-Tom en Corsica) en in België. U kunt kiezen voor levering op het adres van uw keuze (thuis, op kantoor, enz.) of bij een afhaalpunt. Verzendkosten zijn gratis voor bestellingen van minimaal €45.

Betalingen

Welke online betaalmiddelen zijn mogelijk?

Al onze online betaalmethoden zijn veilig. Wij accepteren betalingen via Paypal, Visa, Mastercard, Bancontact, Maestro en iDeal.

Bestelling

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Onze bestellingen worden binnen 5 werkdagen geleverd.

Hoe word ik op de hoogte gesteld wanneer mijn bestelling beschikbaar is bij mijn afhaalpunt?

U wordt per SMS of een e-mail op de hoogte gesteld wanneer uw bestelling beschikbaar is bij uw afhaalpunt.

Bestelling retourneren

Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe kan ik dat doen?

U heeft een herroepingsrecht van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, waarbinnen u de betreffende artikelen op eigen kosten naar het volgende adres kunt retourneren: 3 Rue du Mont des Carliers, 7522 Tournai (België). U wordt binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending terugbetaald. Wij vergoeden de volledige kosten (inclusief verzendkosten) alleen als het product niet zoals beschreven is.

Producten

Kan ik twee olietoevoegingen tegelijk gebruiken?

Als u twee additieven voor uw motorolie wilt gebruiken, moet u dit doen bij een olieverversingsinterval. Wij raden u ook aan om de aanbevolen doseringen goed te respecteren, zodat de olie niet te veel additieven bevat en een motoroverhitting te voorkomen.

Welke olie moet ik kiezen voor mijn motor?

U moet zich baseren op uw constructeurhandleiding, of U kunt ook informatie vinden over de te gebruiken smeermiddelen voor uw voertuig op deze pagina: https://www.bardahloils.com/fr

Kan ik een motoradditief gebruiken met alle voertuigen?

U kunt geen additieven in uw motorolie gebruiken met de volgende motoren: (EB) 1.2 PURETECH en (EP) 1.4 en 1.6 THP van PSA. Deze motoren hebben de eigenaardigheid dat de distributieriem door de motorolie gaat, daarom verbiedt PSA het toevoegen van enig additief aan de olie van deze hierboven genoemde motoren.

Kan ik een grotere hoeveelheid additief gebruiken om een beter resultaat te krijgen?

Een overdosering van een additief verandert de effectiviteit van het product niet. Wij raden u aan om de doses en de aanbevolen gebruiksaanwijzing voor elk van onze producten te respecteren.

Kan ik een nog niet geopend product gebruiken dat de houdbaarheidsdatum heeft overschreden?

Wij kunnen de volledige effectiviteit van een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken niet garanderen, omdat de technische kwaliteiten ervan mogelijk zijn aangetast.

Ik heb een tweetaktmotor, kan ik jullie additief voor de carburateurreiniger (referentie 1110) gebruiken?

Dit product is niet geschikt voor tweetaktmotoren, we raden u aan om in plaats daarvan onze 5-in-1 benzine-ontvetter (referentie 1325) te gebruiken.