Terug naar de lijst met nieuws 30 nov 2018 - Producten
De Eco-motorreiniging heeft al 3000 professionelen overtuigd.

De Eco-motorreiniging heeft al 3000 professionelen overtuigd.

Niet enkel motoradditieven!

Bardahl bouwde verder op zijn specialisatie en ontwikkelde een volledig onderhoudsprogramma voor motoren.

Wij bieden de garages oplossingen om motoronderdelen (roetfilter, EGR-klep, injectoren, turbo, luchtinlaat ...) te reinigen en zo te voorkomen dat klanten dure onderdelen moeten vervangen. Dit aanbod beantwoordt volledig aan de vraag van de consument ", legt Gilles Rigot uit, directeur voor auto, doe-het-zelf en marine bij Bardahl. Sedert het werd voorgesteld in oktober 2014, heeft het programma al 3000 eco-partners (garages en autocentra) aangetrokken.

"Ons netwerk is nog niet voltooid. Als we weten dat er in Frankrijk meer dan 20.000 garages zijn, is er nog een enorm groeipotentieel", vervolgt hij.

5 reinigingspakketten

Om de vijf eco-reinigingspakketten van de fabrikant aan te bieden (van € 59,90 tot € 199,90, exclusief werkuren), hebben de werkplaatsen geïnvesteerd in een complete formule, inclusief de controle- en reinigingsapparatuur van Bardahl en de producten, een professionele opleiding en een POS-kit.

Om klantenbezoeken te stimuleren, lanceerde het merk van 22 maart tot 22 april een uitgebreid tv-communicatieplan (TF1, RMC, D8, BFM ...) met 25 miljoen contacten.

Groei door diversificatie

Als marktleider in additieven en aanbieder van oplossingen voor motoronderhoud, zag Bardahl in tien jaar tijd zijn omzet stijgen van € 17 miljoen naar € 61 miljoen.

De sleutel tot succes: de uitbreiding van de gamma's (met vandaag 6000 referenties) maar ook de uitbreiding van automotive naar marine en doe-het-zelf. "Onze groei kan ook worden verklaard door het feit dat we fabrikanten zijn, dat alles in Frankrijk en België gebeurt, en dat we de volledige keten beheren, van R&D over productie tot en met marketing.

Ten slotte hebben we altijd de kaart van innovatie getrokken en zijn we enorm actief op het terrein, want daar wordt de strijd gevoerd", concludeert Gilles Rigot, directeur voor auto, doe-het-zelf en marine bij Bardahl.

Ontdek onze eco-motorreiniging en vind een van onze partners bij u in de buurt.

 

Terug naar de lijst met nieuws Terug naar de lijst met nieuws