Terug naar tips
Tuin
Ontdek waarom de grasmaaier zijn laatste woord nog niet gezegd heeft !

Ontdek waarom de grasmaaier zijn laatste woord nog niet gezegd heeft ! 

Hoewel de automatische grasrobots aan een opmars bezig zijn, kunnen die nog niet alle behoeften invullen. Demonstratie.

De coronacrisis en de maatregelen die daarmee gepaard gaan, hebben ertoe geleid dat we met zijn allen nog meer in de tuin zijn gaan werken. Nu de lente stilaan in aantocht is, zullen niet alleen de professionele tuinmannen weer naar buiten komen, maar zij zijn niet alleen. Iedereen vindt plezier in een groene omgeving en heel veel mensen ontspannen zich in hun tuin. Buiten zitten, zeker als het weer wat meezit, is een prima activiteit voor het welbevinden, zeker nadat we lang hebben binnen gezeten. Tuinonderhoud en het grasmaaien is meer dan ooit een bron van plezier.

DE GRASMAAIER BLIJFT NOG STEEDS DE MEEST VEELZIJDIGE

We moeten schrijven: de machines met een verbrandingsmotor zijn erg sterk geëvolueerd. Ze zijn efficiënter, bieden meer comfort, zijn stiller en de moderne viertaktmotoren zijn veel omgevingsvriendelijker dan voorheen. Zo kunnen deze handige machines nog steeds geen grote (publieke) terreinen aan, maar ook parken, ontspanningsterreinen aan de waterkant of graskanten langs wegen zijn nog steeds aan professionals voorbehouden.

Daarom is de Bardahl Starter Kit een onmisbare koffer voor alle verdelers van tuinmateriaal en aanverwante producten.

OPSTARTKIT VOOR IEDEREEN!

De kit is handig, eenvoudig en zorgt ervoor dat u de garantie van de fabrikant behoudt en daarom is de Bardahl Starter Kit en eerste oliewissel een oplossing voor iedereen, van de particulier tot de professional. Deze Starter Kit kan u gebruiken voor alle viertakt grasmaaiers.
 
De Starter Kit bestaat uit:
  • 2 bussen 5W30 High Performance viertaktolie die de motor beschermt
  • 1 benzinestabilisator verplicht om de motor zuiver te houden tijdens de periodes dat het toestel stilstaat, waardoor pannes vermeden worden en het verbruik laag blijft.
  • 1 spuit om olie te recupereren.
  • 1 opvangreservoir voor gebruikte olie.
 De Kit Bardahl biedt dus een antwoord op alle noden om de machines weer op te starten of voor een onderhoud te zorgen.

Terug naar de artikelenlijst Artikelenlijst