Auto

De controlelijst van Bardahl alvorens de weg op te trekken tijdens de vakantie

De invoering van de Corona Pass komt net op tijd voor de vakantie-uittocht van deze zomervakantie. Als u de auto als vervoermiddel kiest, helpen wij u graag met enkele belangrijke tips om stress tijdens het reizen te vermijden.

Auto

Hoe de banden correct op spanning brengen in 3 stappen?

Of het nu om een fiets, een motorfiets, een vrachtwagen, een landbouwvoertuig of een wagen gaat, de banden zijn de enige manier waarmee het voertuig contact met het wegdek houdt. Als u belang hecht aan uw veiligheid, dan dient u minstens één keer per week aandacht aan het rubber te schenken. We pompen alle informatie even op…

Auto

Ontlucht je remmen alleen of per twee in 6 stappen

Een remvloeistof van goede kwaliteit, die niet te veel gebruikt is, draagt enorm bij aan de goede remprestaties van een voertuig. Laten we eens kijken hoe we de remvloeistof vervangen en hoe we het remsysteem ontluchten.

Huis

3 vragen om het juiste vet te kiezen

Van de verschillende soorten smeermiddelen wordt vet zeker gepositioneerd als het meest complexe product. Als u moeite hebt met het kiezen of lezen van de technische fiche, geen paniek, hier vindt u een leidraad om de keuze makkelijker te maken.

Huis

Maak makkelijk los met deze drie producten van Bardahl 

Om een onderdeel dat goed vast zit los te maken, moet je enkel de juiste, goede producten in huis halen. Bij Bardahl heeft u de keuze tussen de Bardahl Kruipolie smeermiddel, de Bardahl Koud deblokkeerder en de Bardahl BD50. Ieder product heeft zijn eigen specificaties en wij helpen u om aan te geven, welke van deze drie producten u wanneer kan gebruiken.

Auto

7 stappen om professioneel een oliewissel uit te voeren

Thuis olie verversen, zonder kosten, is niet zo moeilijk. Het geheim? Een beetje plaats hebben, goed gereedschap ter beschikking hebben, wat goede raad en goede producten. Bovendien heeft Bardahl de aangepaste producten en de goede raad voor een verzorgde oliewissel. We zijn vertrokken.

Auto

Ontdek de verschillen tussen minerale en synthetische motorolie 

Opteer ik voor minerale, semisynthetische of volledig synthetische motorolie? Die laatste olie is zeker de beste op technisch en kwalitatief vlak, maar minerale olie heeft zeker nog een bestaansreden. Tijd voor wat meer uitleg.

Auto

Het bewaren van motorolie: waar en hoelang ? 

U staat zelf voor uw oliewissels in ? Verlangt uw wagen regelmatig nieuwe olie ? Als dat het geval is, dan is er in uw garage wel ergens een open verpakking olie te vinden! Maar hoelang mag u die olie nu bewaren en in welke omstandigheden ?

Auto

De olie van Bardahl: gebruikt door kampioenen en aangeraden door de constructeurs

De erkende expertise van Bardahl op vlak van additieven, maakt ook dat het bedrijf olie van zeer goede kwaliteit ontwikkelt. In motorolie of olie voor de overbrenging spelen de additieven een grotere rol dan het basisproduct.

Auto

Karting: onze selectie voor de professionelen en de amateurs

Ole Bardahl heeft zijn producten steeds willen toetsen in zeer extreme omstandigheden. Daarom kende Bardahl succes in de 24 uur van Le Mans, de Rally van Monte Carlo, in het zand van de Dakar, maar ook in wat de basis van de autosport is: het karting.

Moto - Scooter

Weer de weg op in de lente: de onmisbare tips om zonder zorgen weer op de motorfiets te kruipen !

Bij Bardahl weten we in welke mate een motorrijder nauwgezet is. U wil alleen het beste voor uw motorfiets. Daarom hebben wij producten ontwikkeld om die motorfiets tiptop in orde te houden.

Auto

7 tips om uw wagen professioneel te reinigen

Hoewel u al heel wat informatie vindt, zijn we nooit eerder dieper ingegaan op de essentie, met name hoe u eenvoudig en met de juiste producten uw wagen reinigt.

Tuin

Ontdek waarom de grasmaaier zijn laatste woord nog niet gezegd heeft ! 

Hoewel de automatische grasrobots aan een opmars bezig zijn, kunnen die nog niet alle behoeften invullen. Demonstratie.

Auto

5 tips uw wagen makkelijker proper te houden

Er kruipt hoogstwaarschijnlijk ook voor u heel wat tijd in het wekelijks of maandelijks reinigen van uw wagen. Zonder afdoende onderhoud wordt uw wagen op termijn een broeihaard van bacteriën en virussen en dat kan u eigenlijk makkelijk vermijden, zonder dat u uren in uw wagen aan de slag bent.

Auto

5 tips om pannes met uw wagen in de winter te vermijden

Indien u in de winter met de auto rijdt, is dit artikel voor u bestemd! Maar ook in het andere geval, mag u gerust doorlezen: deze raadgevingen zijn van goudwaarde om in geval van koude met de wagen uit de problemen te blijven.