ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

Deze algemene voorwaarden regelen het gebruik van deze site bardahl.be.
Deze site is eigendom van en wordt beheerd door Sadaps Bardahl.
Door deze site te gebruiken, geeft u aan dat u de gebruiksvoorwaarden heeft gelezen en begrepen en dat u ermee instemt deze te allen tijde na te leven.
 
Type site: e-commerce

Intellectuele eigendom

Alle inhoud die op deze site wordt gepubliceerd en beschikbaar wordt gesteld, is eigendom van Sadaps Bardahl en zijn makers. Dat omvat, maar is niet beperkt tot: afbeeldingen, teksten, logo's, documenten, downloadbare bestanden en alles wat bijdraagt ​​tot de samenstelling van deze site.

Accounts

Wanneer u een account op onze site aanmaakt, gaat u akkoord met het volgende:

1. dat u als enige verantwoordelijk bent voor uw account en voor de veiligheid en privacy van uw account, inclusief wachtwoorden of gevoelige informatie die aan dat account zijn gekoppeld, en

2. dat alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt via uw account actueel, nauwkeurig en waarheidsgetrouw is en dat u uw persoonlijke informatie bijwerkt als deze verandert.

We behouden ons het recht voor om uw account op te schorten of te beëindigen als u onze site illegaal gebruikt of als u de voorwaarden voor acceptabel gebruik schendt.

Verkoop van goederen en diensten

Dit document regelt de verkoop van goederen die op onze site beschikbaar worden gesteld.

De goederen die we aanbieden zijn onder meer:

• Additieven en smeermiddelen

De goederen die aan dit document zijn gekoppeld, zijn de goederen die op onze site worden getoond op het moment dat u deze bezoekt. Dat omvat alle producten die worden vermeld als niet op voorraad. Alle informatie, beschrijvingen of afbeeldingen die we over onze goederen verstrekken, worden met de grootst mogelijke precisie beschreven en gepresenteerd. We zijn echter niet wettelijk gebonden aan dergelijke informatie, beschrijvingen of afbeeldingen, aangezien we de exactheid van elk product of elke service die we leveren niet integraal kunnen garanderen. U stemt ermee in dergelijke goederen op eigen risico te kopen.

Betalingen

Wij aanvaarden volgende betaalmogelijkheden via de website:

  • Bankkaart
  • PayPal

Wanneer u ons uw betalingsinformatie verstrekt, bevestigt u ons dat u toestemming heeft gegeven voor het gebruik van en toegang tot het betalingsinstrument dat u heeft gekozen. Door ons uw betalingsgegevens te verstrekken, bevestigt u dat u ons machtigt om het verschuldigde bedrag in rekening te brengen voor dit betalingsinstrument.

Als we van mening zijn dat uw betaling in strijd is met enige wet of onze servicevoorwaarden, behouden we ons het recht voor om uw transactie te annuleren.

Transport en levering

Wanneer u een aankoop doet op onze site, gaat u ermee akkoord en stemt u ermee in om een ​​geldig e-mailadres en verzendadres voor de bestelling op te geven. We behouden ons het recht voor om uw bestelling te wijzigen, te weigeren of te annuleren wanneer dat nodig is. Als we een bestelling annuleren en de betaling al hebben verwerkt, geven we een restitutie die gelijk is aan het bedrag dat is betaald. U gaat ermee akkoord dat u verantwoordelijk bent voor de goede orde van uw betalingswijze. Hoewel we ernaar streven u een nauwkeurige inschatting te geven van de verzendtijden en -kosten, kunnen deze variëren als gevolg van onvoorziene omstandigheden.

Terugbetaling

Terugbetaling van goederen

We accepteren terugbetalingsverzoeken op onze site voor producten die aan een van de volgende vereisten voldoen:

1.      Het goed is niet het beschreven goed

Restitutieverzoeken kunnen binnen 14 uur na ontvangst van uw goederen worden ingediend.

Terugzending

Volg deze procedure om uw artikelen via de post terug te zenden:

Zend ongebruikte producten terug, met vermelding van uw bestelnummer en contactgegevens, naar Sadaps Bardahl Rue du Mont des Carliers 3, 7522 Tournai

Beperking van de aansprakelijkheid

Sadaps Bardahl of een van haar medewerkers zal verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die voortvloeien uit deze site. Sadaps Bardahl en zijn medewerkers kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die voortvloeien uit oneigenlijk gebruik van deze site.

Schadevergoeding

Als gebruiker vrijwaart u Sadaps Bardahl hierbij van elke aansprakelijkheid, kosten, oorzaak van actie, schade of onkosten die voortvloeien uit uw gebruik van deze site of uw schending van een van de bepalingen in dit document.

Wetgeving van toepassing

Dit document is onderworpen aan de wetten die van toepassing zijn in Frankrijk en is bedoeld om te voldoen aan de noodzakelijke regels en voorschriften. Dit omvat de EU-brede regelgeving zoals uiteengezet in de AVG.

Deelbaarheid

Deze algemene voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd om de naleving van de wet te handhaven en om eventuele wijzigingen weer te geven in de manier waarop we onze site beheren en de manier waarop we van gebruikers verwachten dat ze zich op onze site gedragen. We raden onze gebruikers aan deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te controleren om er zeker van te zijn dat ze op de hoogte zijn van eventuele updates. Indien nodig zullen we gebruikers per e-mail op de hoogte stellen van wijzigingen in deze voorwaarden of een kennisgeving op onze site plaatsen.

Wijzigingen

Deze algemene voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd om de naleving van de wet te handhaven en om eventuele wijzigingen weer te geven in de manier waarop we onze site beheren en de manier waarop we van gebruikers verwachten dat ze zich op onze site gedragen. We raden onze gebruikers aan deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te controleren om er zeker van te zijn dat ze op de hoogte zijn van eventuele updates. Indien nodig zullen we gebruikers per e-mail op de hoogte stellen van wijzigingen in deze voorwaarden of een kennisgeving op onze site plaatsen.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Onze contactgegevens zijn als volgt:

03 10 38 38 38

contact@bardahlfrance.com

71/8 Avenue Guynemer Entrée 8 - Résidence Porte de Flandre BP 91049 59701 MARCQ EN BAROEUL CEDEX 1

FR BTW : FR58 475 484 283
BE BTW : BE0 477 929 886

Ingangsdatum: 15 maart 2019.